Print

Om oss

Superteamet av de beste terapeutene med ulike utdannelser og kunnskaper skaper de beste opplevelsen for våre kunder!

Sammensetningen av pesonalet har vært svært viktig for oss. Der vi kan utfylle hverandre og ha en allsidig kunnskap om det som omhandler, helse, ernæring, kosthold, restitusjon, skjønnhet, velvære og gode opplevelser. Vi ønsker å hjelpe mennesker til en bedre hverdag og nøkkelen i en god opplevelser er å føle seg vel. Både innvendig og utvendig. Vi ønsker også å utvikle oss hele tiden og deltar på ulike kurs innenfor helse, ernæring og skjønnhet. Vi gjennomfører studiereiser for å følge med på hva som finnes i markedet og på hva vi kan hente inn av inspirasjon. Vi har et gjennomarbeidet konsept som er ganske nytt i bransjen der vi  har laget en kafe hvor vi lager maten vi anbefaler i våre konsultasjoner eller i behandlinger.

Vi tilbyr varierte behandlinger innen hudpleie, kroppsbehandlinger, massasje, voks, farging av vipper og bryn samt styling av bryn, make up, negler og hender. Ernæringsveiledning, ulike kurs, venninde kvelder, bursdager og babymassasje kurs. 

Vi tilbyr Duomassasjer der du kan komme sammen med din kjære, en venninde eller kamerat. Eller har du en datter du ønsker litt alene tid sammen med har vi satt sammen en egen behandling for mor & datter.

Vi har 5 behandlingsrom og en drop in stasjon i våre shop der vi kan utføre ekspress ansiktsbehandlinger, make up, farging av vipper og bryn samt hodebunnsmassasje.

Bransjen er i utvikling hele tiden og viktig å velge ut produkter som gir gode og synelige resultater. Det variere fra person til person hvilket behov dem har  derfor har vi valgt et mangfold av produkter og serier slik at vi har noe som passer for alle. Vi er stolte av  våre 6 serier: Elemis, Decléor, Babor, Voya Organic, bareMinerals og Elisabeth Arden PRO.

Innen for matkonseptet lager vi alt fra bunnen med økologiske råvarer. Vi har også skaffet oss gode leverandører på ulike drikker og snacks. Vi har produkter fra Super Helse, Kombucha bryggeriet, Surf kombucha, Safteriet, Cornells Alternativ og Superfresh Jax Coco.

I en stressende hverdag øker behovet for å stresse ned og ta vare på seg selv og sine. Hos oss kan du ta med barna dine og spise mat og kaker med god samvittighet, da har de fått i seg en god dose med vitaminer, mineraler og nyttige næringstoffer. Eller unn deg litt luksus og ta en ansiktsbehandling eller massasje. Valget er ditt, vi står klare til å gjøre dagen din helt fantastisk.

Med hilsen fra With Love Jentene

 

Medarbeidere

Anette

Anette

Anette er utdannet hud og kroppsterapeut og har 12 års erfaring fra bransjen. Har jobbet på Holmsbu Spa, Kragerø Resort og Farris Bad og vært med på en fantastisk resie med utvikling av spa i Norge. Anette har også tatt instruktørkurs og utdannet seg til babymassasje instruktør, samt kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske skole der hun nå går videre på ernæringsterapi. Har et brennende engasjement for ernæring og hva det gjør med kroppen kombinert med hud og kroppsterapi. Etter flere års testing med ulike matkonsepter, bestemte hun seg for å gjør noe med dette og valgte derfor å starte opp en Velvære Cafe kombinert med en spa salong.

Bie

Bie

Bie er utdannet massør, kroppsterapeut samt ansiktspleie. Hun har lang erfaring fra Thailand, samt fra sin jobb som massør på Farris Bad.

 

Isabell

Rebecca

Rebecca har god kunnskap og dyktig på forming og styling av bryn  og make up. Rebecca er utdannet hud & kroppsterapeut ved Croftholmen videregående skole. Hun har en stor lidenskap for sunn & næringsrik mat. Hun jobber deltid og kombinert med Farris Bad.

Line

Line

Line er sykepleier og jobber til daglig med syke og premature spedbarn ved Nyfødt Intensiv på sykehuset i Skien.
Med 15 års erfaring med denne pasientgruppen har hun bred erfaring.
Hun skal undervise i babymassasje her hos oss 1 gang i uken.
Line er opptatt av hvordan vi kan redusere stress i hverdagen ved å skape små timeout ved hjelp av enkle teknikker og hvordan god tilknyttning kan styrke foreldre/barn relasjonene.
Hun vil ha ekstra fokus på de minste skjøre barna, kolikkproblematikk, kommunikasjon og tilknyttningsproblemer.

 

Solveig

Solveig

Solveig er vår negledesigner og ansvarlig for cafen og produksjon av mat. Hun har alltid hatt en stor lidenskap for negler og tok sin utdannelse  i 2015. Solveig er en perfeksjonist og legger fantastiske negler tilpasset hender og dem hun legger dem på. Hun skreddersyr og tilpasser til catering og for grupper som ønsker å komme i cafen. 

Kontakt

With Love by Moen AS

Storgata 87, 3921 Porsgrunn

Tlf: 35 55 28 98

Epost: bestilling@withlovebymoen.no

 

Daglig Leder:

Anette Moen Tlf: 91578827

Epost: anette@withlovebymoen.no

Cafe ansvarlig:

Solveig Jørgensen Tlf: 90584891


Bestill time online - klikk her

Åpningstider

  • Mandag 10:00 - 18:00
  • Tirsdag 10:00 - 18:00
  • Onsdag 10:00 - 18:00
  • Torsdag 10:00 - 18:00
  • Fredag 10:00 - 18:00
  • Lørdag 10:00 - 16:00